Здравље на поклон

Наш циљ је да покрет, као лек за век, буде доступан свима. Здравље нема цену, и зато смо одлучили да га поклонимо свима који желе да се покрену и осете добробити вежбања!

Коме је програм намењен?

Програме вежби које смо овим поводом учинили доступним широј јавности, су прилагођени за све старосне и професионалне групе корисника. Примењена тренажна технологија подиже функционалну вредност целог тела, повећањем прокрвљености и активирањем великог броја мишићних влакана, што ћете осетити кроз већу покретљивост, снагу и енергију у току дана. Више о томе сазнајте од аутора који је оптимизовао и патентирао тренажне технологије, проф. др Веска Драшковића.

Поштовани корисници, ради очувања вашег здравља и безбедности, напомињемо да је обавезно придржавати се упутстава, правила и упозорења. Уз редовно вежбање, правилно извођење и планирано оптерећење сигурно ћете постићи добар резултат. Код свих промена здравственог стања, обавезна је консултација са надлежним лекаром пре извођења вежби.

34
године искуства

Више од

1000
вежби обликовања

Више од

50000
задовољних корисника

Желите да вежбате?
Почните већ данас!

За све кориснике акције Здравље на поклон обезбедили смо 3 месеца бесплатног коришћења програма од тренутка када се региструју. Регистрација траје до краја јуна.

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!